Välkomna att skapa med Source Light- det levande ljuset. Ett medvetandefält med massor av glittrande levande gnistor som dansar och leker allt till liv. 


Som jag ser det är detta ljus vitt med små, små gnistor i alla möjliga färger. De bildar regnbågar i olika färger i olika dimensioner. När jag hör de prata så är det som ett myller av barnröster som porlar av glädje och skapar lust. Rörelsen som jag får är som en blomma som spricker ut och växer. På mina kurser får du ta del av detta ljusfält och skapa från detta medvetet. Känna dess porlande glädje och liv. Du kommer att färdas genom det och det väcker upp platser där liv/ ljus inte kommit in på mycket länge. Resan tar dig genom skratt, gråt, glädje och förundran. 

Soul mission & Guides målning + aktivering

Dessa målningar är fulla av ljuskoder som håller olika personers själsuppdrag. Vissa tavlor visar personliga guider. Du är välkommen att köpa den målning som kallar på dig. Tillsammans med tavlan får du en aktivering av tavlans ljuskoder och tavlan hjälper dig sedan på vägen att känna, se och minnas din Soul mission. Den hjälper dig att manifestera och leva ditt uppdrag. Ibland behövs fler aktiveringar av ljuskoder allt eftersom du är redo att ta nästa steg. En tavla med en guide håller ljuskoder om ert gemensamma arbete och en aktivering av dessa hjälper er att ”go to action”. 

  Plus tavla och aktivering får du lite information om hur du arbetar vidare med dina ljuskoder och tavlan. 
Maila mig och vi bestämmer en tid för aktivering.

Välkommen


Obs! Fler målningar kommer. Drakmålning på ingång.

Hur går en ljuskods aktivering till?

Vi börjar med att sitta ner och andas en stund tillsammans, vi släpper allt som varit under dagen. Jag öppnar upp ett space som är rent och där du är beskyddad och jag bjuder in dina andliga team och de team som behövs för att du ska få den aktivering du behöver. Du behöver bara sitta och öppna dig och låta mig föra dig till en plats djupt inne i ditt hjärta där du tar emot ljuskoderna. Dessa aktiverar din gåvor, hjälper dig att minnas. De kan ge dig healing, de kan rena dig och de kan uppgradera hela din ljuskropp och ditt medvetande.

Efteråt är det bra med lugn och ro och dricka vatten som hjälper till att skölja ut det du behöver släppa. Ljuskoderna arbeta med dig ibland under lång tid och det är bra att ha en plan för ditt arbete med dem. Det är något vi kan göra tillsammans.


Mitt sätt att måla

Jag vill berätta lite om hur jag ser på och känner för mitt mitt målande och hur jag upplever det jag är mitt i skapandet av en ny målning, när jag låter något annat, något större ta över. Hur jag blir ett verktyg för energin, färgen, formen och anden att samarbeta och skapa.

Processen börjar med att jag känner mig dragen till mitt staffli som om någon viskar tyst till min själ att något nytt vill födas fram. Jag har efter ganska många år utvecklat min egen lilla ritual inför skapandet av den nya bilden/ tavlan som är på väg ner redo att få sitt fysiska uttryck i färg och form, energi som ska bli synlig.

Ja, för mig är detta en typ av befruktning som sker bortom mig och sedan en födelse via mig av det nya. 

Förberedandet av rummet, spacet är viktigt inte minst doften i rummet. Doften av rökelse och energirenande örter ligger efter en stund tungt i rummet. Jag öppnar spacet och kallar in mina guider som vill vara med. Rosenessens plus vatten är heliga för mig och tillhör denna stund precis som tavelduken, penslarna och färgen. Jag känner in vilken typ av musik som får min själ och kropp att öppna sig genom rörelse och ljud. Jag låter mig öppnas för något mycket större än mig själv. 

Som start inviger jag tavelduken med vatten och bön och kallar in energin som vill bli synlig. Jag drar de första penseldragen med den färg som talar till mig i stunden. Mina ögon låter sig vägledas av osynliga former som vill bli synliga. Ja, att se det som finns bortom och se det som vill ta form är mitt sätt att måla. Intuitivt skapa via känsla, lyssnande och seende genom dimensioner. Så fortgår processen genom tid och rum. Timmar, dagar ibland månader med korta eller långa pauser. Hela tiden för jag en kommunikation med energin, tavelduken och bilden. Är den redo eller väntar vi fortfarande på något att formas där uppe, ut i den stora womben? 

Så fortsätter det tills dess att känslan infinner sig att nu är det klart. Processen av födelse av den nya bilden är över. Jag tar ett par steg tillbaka, sätter mig i min fåtölj med penna och papper och frågar bilden vad den har för budskap och lyssnar till svaret. 

Så ser mitt skapande ut och kanske känner du i ditt hjärta att du vill ta del av denna process då kan du den anmäla dig till någon av mina kurser.


Skapande kurser

Jag älskar att vägleda deltagare och supporta dem genom processer som sker i skapandet stund.

Bilder från kursen Tavla ”Frihet 2023”

Några av deltagarna inne i sina processer som kan innehålla både skratt och gråt.

Vad andra säger…

”Fantastiskt, lärorikt och energirik. Vilken energi och kunskapsresa”. -Gudrun
 ”Bästa beslutet jag tagit att gå på en av dina kurser”. - Jenny