One to one session

Nu är det dag att ta dig och ditt liv till enhet inom och utanför dig. Detta sker först när de stora trianglar/kretsar i vår själ är i harmoni inom varje krets och sedan mellan dessa kretsar. 

De tre stora trianglar/kretsar är:

Modern, Fadern och Barnet
Det heliga feminina, det heliga maskulina och Unionen mellan dessa.
Kropp, Själ och Ande

I dessa sessioner ser vi på de olika kretsarna och lokaliserar i vilken krets blockeringen sitter och i vilken av de tre  låter sedan ljuset av den ursprungskretsen få rena, korrigera och harmonisera den

Genom dessa sessioner får du stöd att ta ditt inre till en plats där harmoni, glädje, balans, renhet, kärlek och högre medvetande bor. Du får support att korrigera själen till sitt ursprung, höja din energifrekvense, expandera och höja ditt medvetande, öka din medvetenhet runt dina mönster, skifta gammalt till nytt och ta med din fysiska kropp på denna resa där hjärta, själ och ande kommer samman och du lever från dina högre värderingar.

En helande session för dig som känner dig vilsen, obalanserad, nedstämd, orkeslös, arg och tom. För dig som känner att livet står stilla eller går för fort. 
För dig som vill få ditt liv l linje med vem du är i ditt hjärta men vet inte hur du ska ta dig dit. 
För dig som känner att du vill hitta din livslust, glädje, kärlek, nyfikenhet, bliss, livsenergi, andlighet då är denna session för dig.

Den tar dig tillbaka till ditt hjärta, öppnar din själ och kopplar ihop dig med din ande. Vi arbetar utifrån denna treenighet och lyssnar till ditt hjärta, vi stärker upp och korrigerar din själ och öppnar upp för din högre medvetenhet och ditt multidimensionella jag. Utifrån detta tar du dig till en enhet som förankrar dig i den nya världen där du lever i flöde, tillit och trygghet.De tre stora trianglarna


Modern Fadern Barnet

Det Heliga feminina  Det Heliga maskulina Den heliga unionen 

Kropp  Själ  Ande


Denna session börjar med samtal och  vi tittar på dessa tre trianglar och ser var din obalans ligger. Vi sätter en intention på det tema du behöver support med. Du får sedan ta emot rening, healing och aktivering av den korrigerade delen så att den balanseras till sitt ursprung. Uppgifter kommer att få tas med hem för att riktigt landa in och stabilisera den nya energin.

Vägen till den Nya människan

Den fjärde triangeln när enhet skapas är inom, utanför och mellan oss när vi har renat och balanserat dessa tre trianglar eller energibanor som en del av människans grundstrukturer.

Enhet Session

I dessa sessioner ingår samtal, light language healing, mentala övningar och kortare meditationer. Du får övningar som du tar med hem mellan sessionerna.

1 stycken session 1 800 kr a 60-90 minuter.

3 stycken sessioner 4 500 kr a 60-90 minuter/ gång.

Mentorskap 1 månad med support via Telegram 6 000 kr. 

Möts fysiskt eller via zoom.

Återbud görs 24 timmar innan session för att undvika betalning. 
Betalning görs före vårt möte via Swish 0702032839.