Jag är Karina Sha Me RaJag bor tillsammans med min man Anders och vår hund Elliot strax utanför Ullared i ett rött litet hus. Jag har en fantastisk dotter från en tidigare relation som lever med sin pojkvän. 

Jag är född med en sällsynt sjukdom som utmanar mig och gör att jag måste hitta nya lösningar när livet blir tungt. Sjukdomen påverkar mitt skelett, vilket ger mig mycket smärta och gör det svårt att förflytta mig. Ja, mitt fysiska liv är utmanande och det är ibland svårt att få min energi att räcka till men som vi vet är det ju vi själva som väljer och skapar våra liv så det är detta jag valt. Smärta är ju också kopplat till gamla trauman från detta och gamla liv som vi fortfarande bär. Detta betyder att vi kan själva arbeta med dessa trauman och bli av med en hel del smärta. Mitt liv hade förmodligen varit tyngre om jag inte ägnat de senaste 24 åren åt att ta egna behandlingar och utbilda mig i olika healingtekniker.  Utmaningar har gåvor med sig som att förstå att det kan vara en gåva som hjälpa andra som lever i smärta med att hitta andra vägar och andra förhållningsätt till livet och till det vi tror att vi måste vara och göra och även se ut. 
Trots alla utmaningar är det mitt hjärta jag följer och det brinner för att vara i service till Moder Fader Gud och att vara en ren kanal för Ljuset och Källan. 


Min tro på Gud och känslan att jag är här för att dela något har funnits så länge jag kan minnas men vägen har inte varit rak utan slingrande och utforskande. Jag har lyssnat och känt in, valt en ny väg allt i takt med mitt personliga växande och helande. Dörrar har öppnats för minnen om min själsfamilj ”the Silver Elfens” och som håller kunskapen att skapa med det levande ljuset och kommunikation med ljuset, drakar, enhörningar som skimrar och som håller så mycket visdom om själen, kristallväsen som lever i ljuset och är med i all skapelse. Ja, det är många som finns runt mig, stöttar mig och ger mig kärlek. 


Jag älskar naturen och att bo nära den, djuren, fåglarna och naturväsena är en gåva som får min kropp att slappna av och min själ att sjunga. Jag kan sitta i timmar och bara lyssna till Moder Jord och hennes väsen men också till änglar och drakar. Att lyssna till vinden som talar till mig, till det heliga vattnet och dess själ och till Solen som jag besöker när det är dags för The Counsil of Sun Temple att mötas. Allt detta tar mig tillbaka in i mitt hjärta. Där inne når jag mitt själsljus och till den del av mig som är allt, som är i total alignment med Ljuset och Källan. Från denna närvaro kommer minnena tillbaka till mig om vem jag är, varför jag är här och vad jag ska dela med mig av just nu i det här livet. 


Visdomen om ljuskoder och Light language är något som min själ har arbetat med på många olika platser i universum men även här i begynnelsen när jorden skapades.  Nu är jag inkallad att belysa visdomen om vår själs röst och dess sanna och unika uttryck. Vilket är Light language som är Universums språk, ett multidimensionellt språk i en högre frekvens och som verkar direkt med din kropps vibration, energikroppar, ditt hjärta och ditt DNA. Detta så att vi åter ska kunna kommunicera via vår själ med varandra och med ljusväsen från universums alla hörn och bortom det. En kommunikation som skapar fred, frid och kärlek.

Det är med glädje och kärlek jag ser fram emot att möta och supporta dig att minnas din själs röst och kommunicera från ditt multidimensionella jag och att få ta dig med på en resa genom skaparprocessen och föda fram den nya bilden med nya ljuskoder som stöttar dig under lång tid. Att få vägleda dig till ett liv levt i enhet och med ett högre syfte som ger dig ett liv fyllt med möjligheter, tillit till dig själv och till Gud. Ett liv där du är ett med ditt multidimensionella jag och bli medveten om ditt högre arbete och uppdrag, och där du känner din själsfamilj, dina andliga team och arbetar med dessa medvetet och klart.

Jag hoppas vi ses.

Karina Sha Me Ra