Det är med stor glädje jag nu erbjuder denna kurs av aktiverande av själens universella språk och röst.

Kurs kommer i februari.

Under dessa tre veckor aktiveras ditt ljusspråk, din ljuskanal och ditt halschakra renas så att din själs sanna röst kan komma fram.

Online kurs i 3-veckor

Start 

KL 

Zoom


 

Universums språk - Light language 

Förmedlas via tal, sång, rörelser, dans, skrift och måleri.

 

Jag är Karina Sha Me Ra

Min egen resa med Light language började för ca 2 1/2 år sedan. Min första healingkurs gick jag januari år 2000. Så healing har fortsatt att växa och expandera i mitt liv. Idag arbetar jag med ett healingteam från the Arcturian och ett medical team från the Seraphims och ljuset jag samarbetar med är The Living Light of Creation. 

När jag hörde Light language för första gången så kände jag hur mitt hjärta jublade. Jag älskade att höra andra tala ljusspråk. Mitt eget ljusspråk började flöda när jag satt i meditation men var osäker på om det var på riktigt. Gick en workshop online och fick support och feedback som gjorde mig trygg med att det var på riktigt. Via mina guider och min själ blev jag guidad att det var dags att ge healing via ljusspråket och har märkt att det är en snabb metod där mycket händer på kort tid. Nu är tiden mogen för att guida andra att rena och öppna kanalen, korrigera själen för att kommunikationen är i linje med det högsta möjliga i ögonblicket.