En endagars kurs för dig som vill ta del av ljuskodernas magi

Jag är glad att kunna dela denna kursdag med dig. En dag där du skapar en ljuskod som håller allt du behöver på din resa och ditt växande.

 

Aktuell Kurs

Datum:

 

Är du en person med andligt intresse eller en ljusarbetare som förstår ansvaret i eget personligt arbete? Älskar du kreativt skapande?
Då är denna dag för dig.

 

Hur ser en dag ut...

Genom meditation får du gåvor som du tar med dig in i skapandet i olika delar av dagen. En ljuskod växer fram som ger dig insikter och du skapar i ett space där det levande ljuset med dess medvetenhetsfält dansar omkring dig. Du behöver inte ha någon förkunskap, bara ett öppet sinne.

Var skall vi mötas?

Datum: Ej bokad.
Plats:
Tid:
Något att tänka på: Lunch ingår ej.

Vad kan din ljuskod hålla..

En ljuskod kan ge dig information om något du behöver. Den kan komma med energi som får dig att minnas vem du är i din själ, minnas din soul mission. Den kan innehålla healing, ge dig balansering, rena och kalibrera dina olika fält. Supporta din fysiska kropps alla organ och mycket mer som vi inte ännu förstår.

 

Hur arbetar jag med en ljuskod ?

Jag arbetar med mina ljuskoder genom att tona in mig på dem och lyssna till den information jag får. Detta är något du får göra med din egen ljuskod under din skapardag . När du går hem kommer du ha en plan för hur du ska arbeta vidare med just din ljuskod.

 

Min egen erfarenhet av ljuskoder

Ljuskoderna innehåller massor av information som jag medvetet förstår bara en liten del av. Min själ förstår och det jag behöver göra är att ta emot och låta ljuset hjälpa mig. Ibland känner jag att jag bör rita och måla ljuskoden och arbeta mer med den då den är viktig för mig och andra att dela den vidare med. Jag har målat ljuskoder i snart två år och delat med mig av kunskapen att ta ner och måla den till andra. Jag är så tacksam för denna visdom och det är så enormt härligt att se och känna andras skapande och observera energin av det levande ljusets samskapande med deltagarna. 

Jag ser och förstår att detta är ytterligare ett led i att dela healing, support och information i form av budskap från ljuset och våra vänner där ute i det stora kosmos. En support vi kan öppna oss för att ta emot.

Det här ska bli kul.

Det här vill jag göra.

 

Investering & Innehåll

Anmäl och betala via Swish för att säkra din plats. När du gjort detta kommer jag skicka ut mer information om kursen.
Obs! Lunch ingår inte.

Vad får du med dig hem efter kursen?

Du får med dig en vacker ljuskod som du själv skapat genom att måla på akvarellpapper. Den är aktiverad och färdig för dig att börja arbeta med. Du får en arbetsplan hur du ska använda den, hur länge den kommer att vara aktiv och om det är något mer du behöver göra för att förkroppsliga den energi som just din ljuskod håller.

Varmt välkommen till en fantastisk dag!

Karina Sha Me Ra