Ljuskoder att använda.
En gåva från mig och mina ljusteam.

Ljuskoderna kommer med olika egenskaper och olika frekvenser. Du är välkommen att använda dessa för support på din väg. Jag har blivit guidad att lägga ut nya ljuskoder här som kan underlätta de olika processer och energihöjningar som hela tiden pågår. 

Hur du använder dessa ljuskoder.

Läs vad som står under var och en ljuskod.

1 Meditera med ljuskoderna.


 Sätt eller lägg  dig bekvämt. Anda några djupa andetag och kom ner i din kropp. Be om Moder Fader Gud att belysa och överse denna meditation. Andas hem dig en stund. Andas tillbaka din egen energi och andas ut andas ut andras energier som du tagit in. Be om att de vita drakarna kommer och renar ditt space. Känn in ditt space. Be om beskydd. Kalla in dina guider och ljusteam. Be dem ta sina platser. Ta dem i tur och ordning. När du tagit in alla tre så tackar du alla som varit med dig och tacka för det ljus du fått ta del av.
 Ligg eller sitt kvar minst 15 minuter efter och låt energin få stabiliseras. Skriv gärna ner det du känner och upplever efter varje meditation och reflektera sedan under dagen på vad som sker inom dig. 


 2 Tona in dig på dess ljus och frekvenser.


Sitt ner och andas hem dig. Be om rening och beskydd. 
Tona in dig på ljuskod nr 1 och ta in dess ljus tills du känner dig klar och fortsätt så med de andra ljuskoderna. 
Tacka och sitt kvar en liten stund.


Välj det sätt du tycker känns bäst för dig.

Är du van att meditera så känn in och låt dina egna ljusteam guida dig på det sätt som är bäst för dig att arbeta med dessa ljuskoder.


 Om du hittat denna sida är det din själ som visat dig vägen till detta sätt att använda ljuskoderna. Känner du dig osäker på något skriv ett mail till mig så vägleder jag dig gärna.

I kärlek,
Karina Sha Me Ra 

 

Ljuskoder från den 23/1-24 vecka 4

Just nu är det många som känner en tyngd i kroppen och en stor trötthet. Förkylningar och virusangrepp är många och immunförsvaret är lågt. Många är just nu också i färd med att släppa gammalt för att välja nytt och ett liv levt från en högre tidslinje och upplever nu att det gamla krampaktigt vill stanna kvar.


Dessa tre ljuskoder supportar med rening , ny information, kraft så att du lättare kan släppa det du behöver och få kraft att stå kvar i ditt val och kärlek och beskydd att hålla en högre energi.


Meditera med Nr 1, nr 2 och avsluta med nr 3. Ta emot dess ljus och kvaliteter.


Klicka på bilderna för att förstora.

Nr 1 Flytande ljus vatten ljuskod/ Liquid light water lightcode.

Ljus blåturkos, pärlemor och vitt silver ljus.

Strömmar ner som ett vattenfall in i din kropp. Renar, expanderar och lyser upp din facia in i cellkärnan. Ger cellkärnan ny information som kommer från the divine Mother Pearl Wisdom.

Nr 2 Rubinröd kristall ljuskod.

Kommer från Gaia Sophias womb kopplas samman med din womb/ hara. Pulserar med stark kraftfull energigivande energi. Denna starka energi ger dig styrka att komma igenom tyngden av gammalt med beslutsamhet och tillit. Tillit till dig själv och till din förmåga. Inre vetskap att du och Hon är ett.

Energin ger dig också kärlek från hennes stora djupa hjärta.
Förankra denna energi djupt i din womb/ hara.

Rubinröd, guld, vitguld, magenta ljus.

Nr 3 The Holy Father’s Unconditional love light code.

Detta är en sköld av kärlek och beskydd från the Holy Father. Arbetar från ditt hjärta ut i cirklar från din kropp till nästa ljuskropp och fyller en efter en med dess ljus kvaliteter. Till slut förseglar den ljuset ifrån de andra två ljuskoderna och du har ett fält som supportar dig.

Förankra energin i ditt hjärta.

Magenta,, ros rosa skimrande risa and violet ljus.


 

Ljuskoder från vecka 28/1-24 vecka 5

Denna vecka har vi möjlighet att stärka vår egen tillit och värme till oss själva. Stärk tilliten till att vi kan känna oss trygga och att vi är omhändertagna av solen kärlek och ljus. Vi tar ner vårt högre jag och vilar i dess högre och större medvetande och vi expanderar vårt eget ljus och medvetande. I din egen meditation kalla in den stora centralsolen och dess vägledare och låt dem vägleda dig genom de tre ljuskoderna.


Använd alltid ljuskoderna i nummerordning.

Den Stora Centralsolen Nr 1

Känn solen bakom din rygg. Låt dig vila i dess famn. Låt ljuset gå in i mellan ditt hjärta och  solarplexus och vidga din egen gyllen inre gyllen sol. 

Den Stora Centralsolen Nr 2

Kalla på ditt höge jag och låt det komma ner. Vila i känslan av detta guldljus som är kopplat med den Stora Centralsolen.

Den Stora Centralsolen Nr 3

Fyll ditt hjärta med ljuset från den Stora Centralsolen och låt det sedan expandera ut och upp. Låt detta ljus via ditt hjärta expandera ditt medvetande.

Ljuskoderna håller olika nyanser av guld.

Förankras i ditt solarplexus.

 

Ljuskoder 4/2-24 vecka 6

Kärlekens blomma

Låt kärleken få vingar och sprida sig till allt inom och utanför dig. Låt den ta dig till ditt högre hjärta. Lyssna till ditt hjärtas längtan och låt de visa dig vägen. Vart vill det föra dig? Vad längtar det efter?

smaragd grön, blåturkos, skimrande rosa och guld ljus.

Rening av hinder

Låt ljuset rena dina mönster av själv-förstörelse, kontrollbehov och gamla sätt att ta dig vidare i livet.

Platina, silver och vitguld ljus.

Kreativ kärlek

Kreativ action med kärlek som vägledare. Här ligger själens väg med det högre hjärtat och kärlek som vägvisare. Nu är det dags att manifestera din längtan till det nya sättet att leva. Visa ditt sanna jag med allt det du är. Ge din fantastiska gåvor till världen.

Guld, grönturkos och blåturkost ljus.